Moocall Suomi

Suuri kiitos 20 000 asiakastamme!

Moocall-poikimasensori mittaa supistuksia ja arvioi, milloin lehmäsi poikii.

Saat hälytyksen tekstiviestinä, sovellusviestinä ja sähköpostina tunti ennen poikimista. Jätä nimesi ja puhelinnumerosi alle, mikäli haluat lisätietoja.

Fill out my online form.

Suomalaiset yhteistyökumppanit


Faba osk

Hyvän eläinaineksen kehittämisessä on tärkeää käyttää siemennyksessä sopivia tasokkaita sonneja. Alkionsiirto tehostaa jalostusta.

faba osk logo


Suuri unta!

"Voimme tallentaa kaksi vasikkaa Moocallin ansiosta ... Voimme nukkua rauhassa yöllä”

Anna Felber, Sveitsi

Haluatko nähdä lisää? Katso nopea esittelyvideo:

Hyvä alku.

"Loistava alku uudelle elämälle! Kitos Moocall!”

Seamus, Co Meath, Ireland

Kuinka Moocall-teknologia toimii: 

Hännän ympärille kiinnitettävä sensori kerää sekunnissa sadoittain dataa. Se voi arvioida tarkasti, milloin lehmäsi poikii mittaamalla poikimasupistusten aiheuttamia hännän liikkeitä ja niiden ratoja. Kun sensori on havainnut tarpeeksi oikeanlaista liikettä määrätyltä aikarajalta, se lähettää tekstiviestin suoraan kännykkääsi keskimäärin tunti ennen poikimista.

Moocall Tech Breakdown Finnish

Missä Moocall erottautuu:

Pitkäkestoinen Akku  

Lataa Moocall-sensoriasi aivan kuten lataat älypuhelintasi - paitsi yksi lataus kestää 30-60 päivää. Ai niin, ja Moocall on tarpeeksi älykäs ilmoittaakseen tekstiviestillä, kun akkua on 15% jäljellä. 

Varmista Useampi Poikiminen  

Siirtääksesi Moocall-sensorin hännästä toiseen sinun tarvitsee vain irroittaa se hännästä ja laittaa seuraavaan kiinni. Yksi laite hyvin hallittuna poikimakautena voi riittää jopa 30 tai useammalle eläimelle. Kolme Moocallia kattaa jo 100 lehmän karjan, ja jopa suurimmat karjat pärjäävät hienosti 5 sensorilla.

Minun Moocall -ohjelmisto  

Kun ostat Moocall-sensorin, saat myös pääsyn Minun Moocall -palveluun. Täällä voit hallita laitteitasi - voit vaihtaa hälytettäviä puhelinnumeroita, nähdä akkusi lataustason sekä tarkistaa, millaisia hälytyksiä laite on lähettänyt. Voit myös ladata ilmaisella Moocall-mobiilisovelluksiamme.

Maailmanluokan Asiakasonnistumisia  

Haluamme, että onnistut Moocall-sensorisi kanssa, joten olemme aina valmiita auttamaan kysymyksissä ja ongelmissa. Monella työntekijöistämme on myös karjaa kotona odottamassa, joten poikimiskaudet ovat meille erittäin tuttuja. Autamme englanniksi puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatissa 5 päivää viikossa, mutta voit myös ottaa yhteyttä Fabaan joko 020 747 2020 tai moocall@faba.fi

Se toimii hyvin 

"Kiitos Moocall. Alle kaksi tuntia myöhemmin, terve vasikka.

Fiona - Devon

Kuinka sensori toimii? 

Moocall-poikimasensori mittaa supistuksia määrittääkseen siirtymisen poikimisen alkumerkeistä varsinaiseen toimintaan. Sensori lähettää silloin tekstiviestin, sovellusviestin sekä sähköpostin ilmoittaakseen sinulle, että korkeaa aktiivisuuta on havaittu. Yleensä noin tunti ensimmäisestä viestistä voit itse todeta poikimisen aktiivisesti alkaneen.


Kuinka monta laitetta tarvitsen?

Tarvitset keskimäärin yhden sensorin 50 lehmälle. Oma poikimasuunnitelmasi toki määrittää parhaiten, kuinka saat sensoreiden käytöstä eniten hyötyä. Suosittelemme hankkimaan yhden sensorin alkajaisiksi - näin voit arvioida laitetta, kokeilla sitä eri tilanteissa ja päättää sitten, kuinka monta todella tarvitset.


Kuinka paljon laite maksaa?

Yksi Moocall-sensori maksaa 268 euroa + alv. Tähän hintaan sisältyy laite, 12 kk:n palvelu ohjelmistoineen, sekä 12kk:n takuu. 12kk:n jälkeen vuosipalvelu on 150 euroa (+ jatkettu takuu 24,39e) + alv, mikäli haluat jatkaa laitteen käyttöä. Jos sinulla on useampi kuin yksi sensori, saat 10% alennusta vuosipalveluista!


Mistä voin ostaa sensorin? 

Moocall-poikimasensoreita on saatavilla Suomessa FABA:lta. Voit kysyä omalta fabalaiseltasi sensoreista, tai tilata suoraan Faban verkkokaupasta.