Moocall Finland

Moocall HEAT mittaa sonnisi käyttäytymistä ja lähettää viestin, kun lehmälläsi alkaa seisova kiima.

Vähennä kiimantarkkailuun käyttämiäsi tunteja huomattavasti. Kun seisova kiima alkaa, saat hälytyksen tekstarina, sähköpostina sekä sovellushälytyksenä.

Fill out my online form.

Suomalaiset yhteistyökumppanit


faba osk logo

Faba osk Hyvän eläinaineksen kehittämisessä on tärkeää käyttää siemennyksessä sopivia tasokkaita sonneja. Alkionsiirto tehostaa jalostusta.


Mahtava laitteisto

"76 hiehoa, kolmen kiimaa ei havaittu viiden viikon aikana. Pystyin tunnistamaan ramman sonnin. Mahtava laitteisto. Poimii tällä hetkellä uusittuja kiimoja. Erittäin tyytyväinen laitteistoon sekä asiakaspalvelun tasoon."

John Carew

Haluatko nähdä lisää? Katso nopea esittelyvideo:

naudanliha


meijeri


Hyvää työtä

"Ehdottomasti toimiva systeemi ja vähentää työmäärää. Antaa paremmat mahdollisuudet keinosiemennykseen, kun tietää seisovan kiiman ajankohdan. Odotan näkeväni hyödyn jalostuskauden lopulla, kun jäljellä on enää kiima tai pari päivässä ja niitä on vaikeampi havaita."

Peter McCandless

Kuinka Moocall HEAT -teknologia toimii:

Moocall HEAT on kaulapantasensori siitos- ja merkkarisonneille. Moocall-korvamerkit kiinnitetään lehmille ja hiehoille. Kaupanta seuraa sonnin ja lehmän läheisyyttä, astumiskäyttäytymistä ja sonnin aktiivisuutta määritelläkseen erittäin tarkasti lehmän kiiman alkamisen ja päättymisen.

Moocall HEAT

Kuinka Moocall-teknologia toimii:  

 Pitkäkestoinen Akku  

Lataa Moocall-sensoriasi aivan kuten lataat älypuhelintasi - paitsi yksi lataus kestää yli 60 päivää. Ai niin, ja Moocall on tarpeeksi älykäs ilmoittaakseen tekstiviestillä, kun akkua on 15% jäljellä. 

Hanki lisää estrus-tallennuksia

Jos haluat siirtää Moocall-laitetta, poista se häristäsi ja liitä se toiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että härän väsymys on yksi vähemmän huolestuttava ongelma  

Yksi hyvin hoidettu laite voi tehdä helposti 50-karjalle tai lehmille. Kolme Moocalls palvella 150 lehmää.

moocall heat logo

Minun Moocall -ohjelmisto Kun ostat Moocall-sensorin, saat myös pääsyn Minun Moocall -palveluun. Täällä voit hallita laitteitasi - voit vaihtaa hälytettäviä puhelinnumeroita, nähdä akkusi lataustason sekä tarkistaa, millaisia hälytyksiä laite on lähettänyt. Voit myös ladata ilmaisella Moocall-mobiilisovelluksiamme.

Maailmanluokan Asiakasonnistumisia

Haluamme, että onnistut Moocall-sensorisi kanssa, joten olemme aina valmiita auttamaan kysymyksissä ja ongelmissa. Monella työntekijöistämme on myös karjaa kotona odottamassa, joten poikimiskaudet ovat meille erittäin tuttuja. Autamme englanniksi puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatissa 5 päivää viikossa, mutta voit myös ottaa yhteyttä Fabaan joko 020 747 2020 tai moocall@faba.fi

Paras kiimantarkkailutuote markkinoilla IKINÄ!

"Jos et käytä tätä, jäät paitsi muustakin kuin kyydistä! Toimii kuin unelma. Paras laitteisto mitä on saatavilla. On ollut merkittävä alkionsiirto- ja keinosiemenysohjelmissamme, jolloin tunneilla on väliä!"

Karen Adamek

Kuinka sensori toimii?

Moocall HEAT-anturit mittaavat sonnien toimintaa lehmien ympärillä sen selvittämiseksi, mitkä lehmät ovat estruksessa ja milloin. He sitten lähettävät sinulle SMS-viestin, sovellusilmoituksen ja sähköpostiviestin ilmoittamaan, että he ovat havainneet asennustoiminnon. Voit käyttää AM / PM-sääntöä, jos käytät teaser-bändiä AI: lle optimaalisella ajalla.

MOOCALL

Kuinka monta laitetta tarvitsen?

Keskimäärin tarvitset noin 1 laite per 50 päätä. Jokaisessa kauluksessa on 50 tunnistetta. Voit vaihtaa kauluksen eri härkien välillä.

Pulham Herefords

Kuinka paljon laite maksaa?

Yksi Moocall HEAT-järjestelmä maksaa 1500 €. Tähän kuuluu kaulus, 50 RFID-tunnistetta ja 12 kuukauden ohjelmisto, palvelu ja käyttö. 12 kuukauden kuluttua se maksaa 350 euroa laitetta kohden vuodessa. Jos omistat useita laitteita, jokainen vuosimaksu veloitetaan 10%. 

moocall rfid

Mistä voin ostaa sensorin? Moocall-HEAT sensoreita saatavilla Suomessa FABA: lta. Voit kysyä omalta fabalaiseltasi sensoreista, tai tilata suoraan Faban verkkokaupasta.

HIGHLAND